Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Συνάντηση - συζήτηση για την συνέχιση της πορείας της ΑΕ Ιστιαίας

Συνάντηση πραγματοποίησαν εχθές το βράδυ μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και φίλοι της ομάδας της ΑΕ Ιστιαίας με θέμα την συνέχειά της, μετά την ξαφνική απώλεια του Προέδρου της Νίκου Ζαλάβρα.


Η συζήτηση κινήθηκε σε δύο βασικούς άξονες: πρώτα το τρέχον θέμα που έχει η ομάδα αυτό το σαββατοκύριακο με τους αγώνες της Κ16 (εντός έδρας) και του ανδρικού τμήματος (στο Αλιβέρι), ενώ δεύτερο ήταν και το πώς θα μπορέσει η ομάδα να φτάσει στο τέλος του πρωταθλήματος χωρίς να διακόψει την καλή της πορεία (όλοι τόνισαν πως είναι κρίμα το έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα από τον εκλιπόντα να πάει χαμένο).

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, ενωτικό και με διάθεση να βρεθεί λύση.


«Έπεσαν προτάσεις στο τραπέζι» και για το πρώτο θέμα βρέθηκε άμεσα η λύση, αφού σχεδόν όλοι πρόσφεραν τον οβολό τους και θα υπάρξουν άτομα να υποστηρίξουν με την παρουσία της και τις δύο αποστολές.


Μεγαλύτερη χρονικά ήταν η συζήτηση για το δεύτερο και ουσιαστικά σοβαρότερο πρόβλημα, την οικονομική συνέχεια της ομάδας και το ποιοι θα είναι αυτοί οι οποίοι θα την συνεχίσουν.
Και εδώ υπήρξαν προτάσεις (όπως η παραίτηση του σημερινού ΔΣ και η εκλογή νέου όποτε αυτό προβλέπεται από το καταστατικό, με την εύρεση ανθρώπου που θα θέλει να συνεχίσει το έργο του Νίκου Ζαλάβρα, η πώληση του ημερολογίου, η παρότρυνση επιχειρηματιών του τόπου να ενισχύσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια κλπ).


Η ομάδα θα συνεχίσει τυπικά με το σημερινό της συμβούλιο, και σίγουρα τα πράγματα ακόμα είναι νωπά και θέλουν το χρόνο τους, αλλά επίσης σίγουρο είναι πως έχει γίνει αντιληπτό από όλους πως πρέπει να τρέξουν γρήγορα και να βρεθεί η τελική λύση που θα σώσει και θα συνεχίσει την ομάδα. Μια ομάδα που εκπροσωπεί την πόλη της Ιστιαίας και μια ομάδα που υπό την καθοδήγηση του Νίκου Ζαλάβρα, πέρσι βγήκε πρωταθλήτρια και σήμερα μετά από 17 αγωνιστικές στη μεγάλη κατηγορία της Εύβοιας, βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.


Ας ευχηθούμε να πάνε όλα κατ ευχήν !