Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
(VIDEO) Κ16: Ιστιαία/Πανηλιακός/Ατρόμητος Βασιλικών-ΟΠΑ/Αιδηψός 4-0

Η ομάδα Κ16 της Ιστιαία/Πανηλιακός/Ατρόμητος Βασιλικών επιβλήθηκε με  4-0 της ΟΠΑ/Αιδηψός, στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ16 «Εμμανουηλίδης Μιχάλης» στον πρώτο όμιλο της Εύβοιας.

Να σημειώσουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στον πρόωρα χαμένο Πρόεδρο της ΑΕ Ιστιαίας Νίκο Ζαλάβρα, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας των γηπεδούχων και στον οποίο αφιέρωσαν την νίκη τους, φωνάζοντας το όνομά του στο τέλος του αγώνα.

 

Το σκορ άνοιξε πολύ γρήγορα ο Κασσικός με κεφαλιά στο 3ο λεπτό του αγώνα, μετα από εκτέλεση κόρνερ του Πολίτη,1-0.

Στο 41΄ ο Αντωνίου σούταρε για γκολ με τον Μπελκάκη να αποκρούει και η μπάλα να στρώνεται στον Καπόλο που εύκολα βρήκε τα δίχτυα και έκανε το 2-0, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου μέρους.

Στο 64΄ ο Μπέμπελος ανέβασε το σκορ στο 3-0 και λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, ο Κασσικός διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, 4-0, πετυχαίνοντας σήμερα το δεύτερό του γκολ.

 ΣΣ: οι φωτό και το Video είναι του Αντώνη Παναγιωτόπουλου

 Διαιτησία: Λιαγκάκης(Παυλάτος – Καραβά)

 

 ΙΣΤΙΑΙΑ/ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ/ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ (Στάθης Κατσικογιάννης):

 Λαζαρίδης, Λάλας, Γκέκα (76′ Ψαρρός), Ιωάννου, Κωνσταντάγκας, Ζώγας, Αντωνίου, Μπέμπελος, Καπόλος (79′ Παπαευθυμίου), Πολίτης (76′ Χρήστου), Κασσικός (79′ Τσιφλικιώτης).

 

ΟΠΑ ΑΙΔΗΨΟΥ/ΑΙΔΗΨΟΣ:

Μπελκάκης, Kallaj (76′ J. Gohzina), Παπακοσμάς, Μαστρογιάννης, Αικατερίνης (72′ Ράπτου), Μάργαρης, Αναγνώστου (76′ Βεργής), Celaj (60′ Baculi), Στυλιανίδης, Ymeri, Δημητρίου.