Παρασκευή, Μαϊος 03, 2024
Follow Us
ΞΑΝΘΗ ΜΙΣΙΡΛΗ: Μικρό αφιέρωμα
ΑΡΘΡΟ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ''ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ'' ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΞΑΝΘΗ ΜΙΣΙΡΛΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΗΣ!!!
 
Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα χωριό στην Βόρεια Εύβοια τον Ταξιάρχη!
Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 7 ετών σε ακαδημίες αγοριών μέχρι την ηλικία των 13,όπου έκανε την πρώτη της εγγραφή σε γυναικείο ποδοσφαιρικό σωματείο τις Αβαντίδες Χαλκίδας(Β' εθνική).
 
Στην ομάδα της Εύβοιας αγωνίστηκε τέσσερα χρόνια έως ότου μαθήτρια Γ'Λυκείου επέστρεψε κοντά στο σπίτι της στην τοπική ομάδα ενός διπλανού χωριού ΑΡΤΕΜΙΔΕΣ Α.Ο ΩΡΕΩΝ όπου έπαιξε για μία χρονιά(Γ'εθνική).
 
Περνώντας για σπουδές στην Καρδίτσα πήρε μεταγραφή για τις Ελπίδες Καρδίτσας,όπου συμμετείχε στην Α'Εθνική και η οποία ήταν δευτεραθλήτρια και με συμμετοχές στα προκριματικά του Uefa Women's Champions League.
 
Παράλληλα αγωνίστηκε στην γυναικεία ομάδα ΑΕΚ Futsal (αρχηγός)και γεύτηκε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
 
Έπειτα από τρεις γεμάτες χρονιές στις Ελπίδες Καρδίτσας πήρε μεταγραφή για την γειτονική πόλη των Τρικάλων και την ομάδα Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 με την οποία φόρεσε την κυανέρυθρη φανέλα για μία χρονιά(24 Φεβρουαρίου 2020 τελευταία αγωνιστική διότι σταμάτησαν τα πρωταθλήματα λόγω της πανδημίας).
 
Από το Σεπτέμβριο του 2020 μέχρι και σήμερα ανήκει στο ρόστερ του Ατρομήτου Αθηνών φορώντας και το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας του Περιστερίου.
 
Ο λόγος για την 26χρονη κεντρικό αμυντικό Ξανθή Μισιρλή που δίνει τις απαντήσεις της μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αποτελεί μία αξιόπιστη επιθετική λύση, αλλά ταυτόχρονα είναι και ''Πολυεργαλείο'' για την κυανόλευκη ομάδα της Αττικής.
 
Επίσης,η Ευβοιώτισα δυναμική και εργατική αθλήτρια μετράει συμμετοχές στην γυναικεία ομάδα beach soccer Α.Ο ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑ με κατάκτηση πρωταθλήματος και υψηλή ομαδική διάκριση στο EURO WINNERS CUP στο Ναζαρέ της Πορτογαλίας,αλλά και με την εθνική ομάδα γυναικών beach soccer.
 
Όμως το βιογραφικό είναι ''πλούσιο'' και άξιο εκτός γηπέδων,καθώς είναι Απόφοιτη του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Καρδίτσα).
 
Επίσης,εργάζεται στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου της ΙΟΝ Α.Ε στο μικροβιολογικό εργαστήριο και ως προπονήτρια αναπτυξιακών ηλικιών στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου και κατέχει διπλώματα προπονητικής UEFA C και National C Futsal.
 
Μία γυναίκα που αγωνίζεται για την ισότιμη αντιμετώπιση και τον σεβασμό από την κοινωνία, χωρίς να δέχεται κριτικές για τις προσωπικές της επιλογές που μπορεί να αφορούν το επάγγελμα ή την την ενασχόληση της σε ένα ανδροκρατούμενο άθλημα, είναι άξια θαυμασμού.
 
Μία σύγχρονη και φιλόδοξη νέα κοπέλα που σχεδιάζει τα προσωπικά της όνειρα, μια καθημερινή ηρωίδα δίνει αδιάκοπα τον δικό της αγωνα για να ανταποκριθεί στους πολλαπλούς ρόλους της ζωής της.
 
ΥΓ:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ!!!
 
Επιμέλεια:Ηλίας Σχορτσιανίτης