Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Κ16  Δόξα Διρφύων - Ιστιαία/Πανηλιακός/Ατρόμητος Βασιλικών 0-3

 Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ πατώντας ΕΔΩ

 Ακολουθεί και Video με την είσοδο των ομάδων, το δεύτερο γκολ (του Κασσικού) και το νικηφόρο χαιρετισμό της ομάδας μας

 

Στην 5η αγωνιστική στον βορά του πρωταθλήματος Κ16  «Εμμανουηλίδης Μιχάλης» της Εύβοιας,  η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας/Πανηλιακού/Ατρόμητος Βασιλικών επικράτησε της Δόξας Διρφύων με 3-0.

Ο αγώνας ήταν γενικά ισορροπημένος με ένα μικρό προβάδισμα της ομάδας της Βόρειας Εύβοιας, που εκμεταλλεύτηκε σωστά τις ευκαιρίες που είχε και έτσι έφυγε  από το γήπεδο με τη νίκη.

 

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ με ατομική ενέργεια του Μπέμπελου στο 25ο λεπτό που σούταρε έξω από την περιοχή, 0-1.

Στο 35΄ ο Πολίτης εκτέλεσε κόρνερ με την μπάλα να φτάνει στο Αντωνίου που έβγαλε σέντρα ακριβείας με προορισμό τον Κασσικό που με το κεφάλι βρήκε στόχο, κάνοντας το 0-2, σκορ που ήταν αυτό του πρώτου μέρους.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και συγκεκριμένα στο 87΄ ο Μπέμπελος και πάλι,  με προσωπική του προσπάθεια με μακρινό σουτ πέτυχε τα δίχτυα του Α. Ευσταθίου, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

 

 Διαιτησία: Κασομούλης (Χαρμαντάς – Τσούπρα)

 

 Δόξα Διρφύων (Νίκος Κιαπέκος-Δημήτρης Ακριτίδης):

Α. Ευσταθίου, Π. Καλογιάννης, Ν. Μπρέλλος, Δούδαλης, Αργυρίου, Α. Καλογιάννης, Ζαούρης, Γκίκας, Π. Κορδώνης, Χουλιάρας, Ν. Ευσταθίου.

(Ανέστης, Α. Καρατζάς, Α. Καρατζάς, Χειμώνας, Καλατσής, Ε. Σταματίου, Η. Μπρέλλος, Σουρτζής, Ε. Κορδώνης).

 

ΑΕ Ιστιαίας/Πανηλιακός/Ατρόμητος Βασιλικών (Στάθης Κατσικογιάννης):

Λαζαρίδης, Παπαϊωάννου (53′ Βλαχομήτρος), Λάλας, Ιωάννου, Κωνσταντάγκας (65′ Σπίντζος), Ζώγας (65′ Ψαρρός), Αντωνίου, Μπέμπελος, Καπόλος (53′ Χρήστου), Πολίτης (75′ Παπαευθυμίου), Κασσικός. (Κωνσταντής, Βαλτάς, Τσιφλικιώτης).

 

ΣΣ: ευχαριστούμε τον Δαυίδ Φλέβα για το φωτορεπορτάζ, το Video και το ρεπορτάζ.