Τετάρτη, Μαϊος 08, 2024
Follow Us
ΕΚΛΟΓΕΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

 

Γεννήθηκα στη Μάκιστο Ολυμπίας και ζω στους Ωρεούς της Βόρειας Εύβοιας.

Σπούδασα Οικονομία και Στατιστική στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας.

Εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας οικονομολόγος και στη συνέχεια υπηρέτησα σε επιτελικές θέσεις του Υπουργείου Οικονομικών, της Διεύθυνσης Τελωνείων. Για πολλά χρόνια ήμουν ο προϊστάμενος του Τελωνείου Ωρεών καθώς και μέλος των Λιμενικών Επιτροπών.

Η αγάπη μου για την Βόρεια Εύβοια, τον τόπο μου, με ώθησε να ασχοληθώ με τα κοινά και να συμμετέχω ενεργά σε κοινωνικές δραστηριότητες και συλλόγους. Πρωτοστάτησα στην ίδρυση του Ναυτικού Ομίλου Ωρεών του οποίου μέχρι και σήμερα είμαι πρόεδρος με πλούσια δραστηριότητα.

Συμμετέχω ως πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Ωρεών. 

Ήμουν εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος του Καλλικρατικού Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και αντιπρόεδρος της οικονομικής επιτροπής.

Συμμετείχα ενεργά στα κλαδικά σωματεία της Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων. Είμαι παντρεμένος με τη Γεωργία Τσιτούμη και έχουμε τρεις κόρες, τη Νεφέλη, την Ίριδα και τη Λήδα.

 

 
Με τιμή,
 
Κωνσταντίνος Μπάμης
Οικονομολόγος
Ωρεοί Ευβοίας
ΕΚΛΟΓΕΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Πιστεύοντας βαθιά στο ρόλο του ενεργού πολίτη κι έχοντας εμπειρία 38 χρόνων από ποικίλα μετερίζια ,θεσμούς ,συλλογικές δράσεις εθελοντικής προσφοράς αλλά και πολυετή θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση,

έχω ιδιαίτερα προσπαθήσει :


• να ιεραρχώ με προσήλωση τους στόχους μου,
• να αφοσιώνομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην επίτευξή τους ,
• να βρίσκω λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται ,
• να επιδιώκω τη γόνιμη συνεργασία και αποτελεσματικότητα ,
• να αναλαμβάνω την ευθύνη για το αποτέλεσμα.


Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση σας και δεσμεύομαι πως θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να υπηρετήσω τους ανθρώπους της Εύβοιας και να συμβάλλω στη συνέχιση της επιτυχημένης προσπάθειας του Περιφερειάρχη μας Φάνη Σπανού, με όραμα να βρει το νησί μας την αναγνώριση που του αξίζει.

 

ΕΚΛΟΓΕΣ-ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

 

 

 

Γιάννης Καρατζούδης

Αρχιτέκτονας Μηχανικός – Ποιητής – Στιχουργός.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Φίλοι μου, φίλες…

 

Σας ενημερώνω ότι μετά από βαθύ εσωτερικό αναστοχασμό, μετά από έρευνα και ερωτήσεις στους φίλους και φίλες μου, μετά από συζητήσεις με τον πολιτικό χώρο που ανήκω, αλλά κύρια με την συζήτηση που έκανα με τον επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  «Η Στερεά Στο Επίκεντρο» Απόστολο Γκλέτσο, πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου στην διαδικασία της εκλογικής μάχης για Περιφερειακός Σύμβουλος.

 

Σαν άτομο, όλοι ξέρετε την δυναμική μου στάση και την χρόνια ενασχόληση μου στα κοινά, είτε με τους συλλόγους (Αθλητικούς , Πολιτιστικούς , Περιβαλλοντικούς , Κοινωνικούς , Συνδικαλιστικούς), είτε με την Τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και με την θάλασσα, σαν Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.

Όλοι γνωρίζουμε καλά ότι από όποιο πόστο πέρασα, εργάστηκα δυναμικά και με αυταπάρνηση, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου.

 

Ένας από τους λόγους που δέχτηκα να συνεργαστώ με τον Απόστολο Γκλέτσο είναι ο δυναμικός τρόπος διεκδίκησης και επίλυσης των θεμάτων και η καθαρότητα διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Και αυτό το απέδειξε στα χρονιά που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Φίλες και φίλοι, ζητάμε την δυναμική υποστήριξης σας.  Για να βάλουμε φρένο σε όλα τα άσχημα και ζημιογόνα σχέδια που εφάρμοσαν και σκέφτονται να εφαρμόσουν οι άνθρωποι της απερχόμενης Περιφερειακής Διοίκησης με Επικεφαλής τον Φάνη Σπανό.

 

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Β.  ΕΥΒΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Και θα το αποδείξουμε ενωτικά και συλλογικά. Διεκδικώντας πια θεσμικούς ρόλους για τα συμφέροντα αυτού του τόπου, των συμπολιτών μας, αλλά και όλης της Στερεάς Ελλάδας.