Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Ιωάννης Καρατζούδης: Κατάθεση παραίτησης  από συντονιστής της ΟΜ Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

Κατάθεση παραίτησης στην Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ , από συντονιστής της ΟΜ Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας

17/11/2023



Μετά από τις πολιτικές αναταραχές στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ειδικά μετά τα όσα έχουν συμβεί πριν και μετά την συνεδρίαση της Κ.Ε . Εγώ νιώθω εμετικές πολιτικές τάσεις από τα γεγονότα. Δεν ήμουν και δεν είμαι με καμία τάση του Σύριζα ΠΣ. Νιώθω ένας απλός καθημερινός αγωνιστής της Αριστεράς, έχω πολιτική άποψη, ιδεολογία και πολιτικό Αριστερό υπόβαθρο.

Μου είναι αδύνατον να συνεχίσω να είμαι Συντονιστής σε μια διχασμένη πολιτικά και ιδεολογικά Ο.Μ.

Μου είναι αδύνατον να προωθήσω τα σχέδια και τις πολιτικές του Πολάκη Τζάκρη και Κασελάκη. Ο λαϊκισμός και οι τακτισμοί του πρόεδρου, δεν είναι μέσα στην ιδεολογική μου σκέψη. Ο Λαϊκισμός και ο τακτισμός του, ανάλογα ποιον θέλει να δαγκώσει η ποιον θέλει να κερδίσει δεν είναι αριστερή πολιτική.

Η κατ’ ανάγκη παρέκκλιση προς τα δεξιά στο όνομα της εξουσίας δεν είναι στην ιδεολογική μου σκέψη και στην Ιδεολογική μου ταυτότητα. Έτσι νοιώθω την ανάγκη να καταθέσω την παραίτηση μου, από συντονιστής της Ο.Μ Μαντουδίου Λίμνης Άγιας Άννας.


Προσωρινά παραμένω μέλος , με την ελπίδα ότι μπορεί να γίνει μια ανατροπή στο συνέδριο. Αν και αυτό βεβαία είναι μακρινό όνειρο για ονειροπόλους, άλλα σαν ποιητής έχω το προνόμιο να ονειρεύομαι.

Συντροφικά
Γιαννης Καρατζούδης

 

Σημείωση: Με γνώση μου απενεργοποίησα την λειτουργιά μην σχόλιων, για να μην επιτρέψω πολίτικο η λαϊκίστικο , λιντσάρισμα χαρακτήρων μεταξύ συμπολιτών, ευχαριστώ για την κατανόηση.