Τετάρτη, Μαϊος 22, 2024
Follow Us

 

 

 

Γιάννης Καρατζούδης

Αρχιτέκτονας Μηχανικός – Ποιητής – Στιχουργός.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Φίλοι μου, φίλες…

 

Σας ενημερώνω ότι μετά από βαθύ εσωτερικό αναστοχασμό, μετά από έρευνα και ερωτήσεις στους φίλους και φίλες μου, μετά από συζητήσεις με τον πολιτικό χώρο που ανήκω, αλλά κύρια με την συζήτηση που έκανα με τον επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  «Η Στερεά Στο Επίκεντρο» Απόστολο Γκλέτσο, πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου στην διαδικασία της εκλογικής μάχης για Περιφερειακός Σύμβουλος.

 

Σαν άτομο, όλοι ξέρετε την δυναμική μου στάση και την χρόνια ενασχόληση μου στα κοινά, είτε με τους συλλόγους (Αθλητικούς , Πολιτιστικούς , Περιβαλλοντικούς , Κοινωνικούς , Συνδικαλιστικούς), είτε με την Τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και με την θάλασσα, σαν Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.

Όλοι γνωρίζουμε καλά ότι από όποιο πόστο πέρασα, εργάστηκα δυναμικά και με αυταπάρνηση, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου.

 

Ένας από τους λόγους που δέχτηκα να συνεργαστώ με τον Απόστολο Γκλέτσο είναι ο δυναμικός τρόπος διεκδίκησης και επίλυσης των θεμάτων και η καθαρότητα διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Και αυτό το απέδειξε στα χρονιά που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Φίλες και φίλοι, ζητάμε την δυναμική υποστήριξης σας.  Για να βάλουμε φρένο σε όλα τα άσχημα και ζημιογόνα σχέδια που εφάρμοσαν και σκέφτονται να εφαρμόσουν οι άνθρωποι της απερχόμενης Περιφερειακής Διοίκησης με Επικεφαλής τον Φάνη Σπανό.

 

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Β.  ΕΥΒΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Και θα το αποδείξουμε ενωτικά και συλλογικά. Διεκδικώντας πια θεσμικούς ρόλους για τα συμφέροντα αυτού του τόπου, των συμπολιτών μας, αλλά και όλης της Στερεάς Ελλάδας.