Σάββατο, Μαϊος 08, 2021
Follow Us
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην εκπομπή της Παρασκευής  2-4-2021 του ΕΥΡΙΠΟΥ 90 FM, «Η μπάλα στη σέντρα»,   μίλησε στον Άγγελο Σμπιλίρη, ο Πρόεδρος της ΑΕ Ιστιαίας Νίκος Ζαλάβρας.

 

Ακούστε όλα όσα είπε ο κος Ζαλάβρας, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συνεργασία ξεκινά η ομάδα της «Αθλητικής Ένωσης Ιστιαίας» και του «Calcetto Sports Club», ιδιοκτησίας του επιχειρηματία Γιώργου Στουρνάρα.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η προώθηση του ποδοσφαίρου στις νεανικές ηλικίες, κάτι στο οποίο έχουν ιστορία τόσο η ομάδα της Ιστιαίας, όσο και το «Calcetto Sports Club».

Ο Πρόεδρος της «ΑΕ Ιστιαίας» Νίκος Ζαλάβρας καθώς και ο Γιώργος Στουρνάρας μιλούν στην κάμερά μας για όλες τις λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας.

Τέλος ακολουθεί ένα μικρό «οδοιπορικό» στις εγκαταστάσεις του «Calcetto Sports Club».

 

Ακολουθεί το Video της συνέντευξης: 

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όπως αναφέρει ο Γιώργος Βασιλόπουλος σε ανάρτησή του, ο Βασίλης Ανέστης βρίσκεται ήδη στο 2ο στάδιο της αποθεραπείας του και σύντομα θα είναι πανέτοιμος.

Δείτε τί λέει συγκεκριμένα, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη σημερινή εκπομπή του ΕΥΡΙΠΟΥ 90 FM «Η μπάλα στη σέντρα» ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου μίλησε στους Γιώργο Νικολάου και Άγγελο Σμπιλίρη για όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό και το ευβοϊκό ποδόσφαιρο.

Στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που δημοσιεύουμε σήμερα, ο κος Παπακωνσταντίνου δηλώνει πως το ποδόσφαιρο έχει τελειώσει για αυτόν και την Παρασκευή φεύγει με την οικογένειά του για Αμερική.

Στη συνέχεια αναφέρεται στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, την Εθνική Ελλάδος, την ΕΠΟ, την πτωτική πορεία του ποδοσφαίρου και τονίζει μεταξύ άλλων: «Για μένα δεν υπάρχει ΕΠΟ…. Οι Ενώσεις πρέπει να αντισταθούν… πρέπει να αλλάξει το καταστατικό της… Οι Πρόεδροι των Ενώσεων βάλαμε τα χεράκια μας και βγάλαμε τα ματάκια μας…».

 

Ακούστε το πρώτο μέρος της συνέντευξης  κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

Θα ακολουθήσει σε άλλη ανάρτηση και το 2ο μέρος….

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για το «Evia Goal» και το «Δίαυλος News» έδωσε συνέντευξη «εφ΄ όλης της ύλης» ο  Έφορος Ποδοσφαιρικού Υλικού (Γενικός Αρχηγός κατά το κοινώς λεγόμενο) της ομάδας του «Αρτεμησιακού 2014», Γιώργος Βασιλόπουλος.

Ο Γιώργος απαντά διεξοδικά και «χωρίς φόβο και πάθος» σε ότι τον ρωτήσαμε, κάτι που έτσι κι αλλιώς τον χαρακτηρίζει.

Πολύ χαρακτηριστική και  η «ατάκα» - προτροπή του μετά το τέλος της συνέντευξης: «Γράψτο όπως το λέω» !

 

Διαβάστε τι μας είπε ο Γιώργος Βασιλόπουλος κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ