Τρίτη, Απρίλιος 23, 2024
Follow Us
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ΑΕ Ιστιαίας πραγματοποίησε χθες Κυριακή 21-4-2024, με αφορμή την λήξη του πρωταθλήματος την ετήσια γιορτή της, κάτι που έγινε αναγκαστικά  καθυστερημένα λόγω του ξαφνικού χαμού του Προέδρου της ομάδας Νίκου Ζαλάβρα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δείτε τις δηλώσεις μετά τον αγώνα αλλά και φωτορεπορτάζ...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
 
Η Αθλητική Ένωση Ιστιαίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στην ομάδα του ΑΟ Αιδηψός για την άψογη φιλοξενία της στην τελευταία αγωνιστική της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Εύβοιας, όπως και για τις πολύ καλές αναφορές που έκαναν παράγοντές της σε ανάρτησή τους πριν τον αγώνα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε έναν αγώνα γιορτή του ποδοσφαίρου η ΑΕΚ Νέου Πύργου και ο Ρομαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, που αν και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, είχε στοιχεία αθλητικού ανταγωνισμού και ήταν ο τελευταίος αγώνας μπαράζ ανόδου της Γ΄ Κατηγορίας.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ακράτητος Κεχριών ήταν ο νικητής στην 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου με τελικό 3-4 απέναντι στον Πάλιουρα. Ο Ακράτητος έχει ήδη ανέβει στη Β΄ κατηγορία της Εύβοιας και αν και ήταν αδιάφορο το αποτέλεσμα του αγώνα, τον πήρε και αυτόν αν και έπαιξε εκτός έδρας και ολοκλήρωσε πανηγυρικά αυτή του την κατάκτηση.