Σάββατο, Μαϊος 08, 2021
Follow Us
ΕΥΒΟΙΑ

Του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Χαλκίδος κ. Χρυσοστόμου

 

Αναστάτωση φαίνεται πως έχει προκύψει στην Εύβοια, με την αναγγελία μιας επενδύσεως, που χαρακτηρίζεται για το μέγεθός της «μαμούθ»!, εντάσσεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και αφορά στην δημιουργία και άλλων νέων οκτώ αιολικών πάρκων στο Νησί, με υποσχέσεις κάποιων θέσεων εργασίας κ.λπ.

 

Από τις υπάρχουσες μέχρι σήμερα αντιδράσεις φαίνεται ότι δεν ζητήθηκε καν η γνώμη των οικείων τοπικών Συμβουλίων και πως δεν υπάρχει «ευήκοον ους» για να ακούσει και να συζητήσει τους προβληματισμούς, τις αντιρρήσεις και τέλος πάντων να πείσει για την ωφελιμότητα μιας τέτοιας δράσεως.

 

Αρκετά μάλιστα Συμβούλια δηλώνουν δημόσια την αντίθεσή τους και εξήγγειλαν ήδη αγώνες και κινητοποιήσεις, με σκοπό την ματαίωση εφαρμογής του σχεδιασμού.

ΕΥΒΟΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαλκίδα  , 04 Νοεμβρίου 2020


Επίσκεψη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας και στο Λιμεναρχείο Καρύστου πραγματοποίησε, την Τετάρτη  04-11-2020, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος ΛΣ Κλιάρης Θεόδωρος.

ΕΥΒΟΙΑ

 

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που εκδηλώθηκε σε  περιοχή βόρεια της Σάμου την Παρασκευή 30/10/2020 και ώρα 13:51 και λόγω της πιθανής εκδήλωσης κυματισμού σε περιοχές της Νοτιοανατολικής Εύβοιας συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Σκύρου,  καλούμε τους πολίτες να μείνουν μακριά από τις ακτές για το αμέσως προσεχές διάστημα και να ενημερώνονται τακτικά από τα ΜΜΕ.