Σάββατο, Μαϊος 08, 2021
Follow Us
ΝΕΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

ΝΕΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

ΝΕΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

 

Σας ενημερώνουμε την έναρξη των δρομολογίων του πλοίου Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΙΔ.» στην πορθμειακή γραμμή Γλυφας-Αγιοκαμπου

 

ΝΕΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

ΝΕΑ ΑΙΔΗΨΟΥ

Με αφορμή άλλη μία επιτυχία του 1ου Νηπιαγωγείου Λ. Αιδηψού και του 1ου Νηπιαγωγείου Ιστιαίας  που αφορά το 1ο βραβείο στον πανελλαδικό διαγωνισμό για το Ασφαλές Διαδίκτυο, το οποίο γιορτάζεται αύριο σε 160 χώρες σε όλο τον κόσμο δημοσιεύουμε δελτίο τύπου όπου υπάρχει και το λινκ του έργου με το οποίο πήρε μέρος και βραβεύθηκε το νηπιαγωγείο των Λ. Αιδηψού.
Σαν διευκρίνιση επισημαίνουμε πως το βραβείο δόθηκε στο δίκτυο "Ενεργά, σχολεία, μια Οικοσυμμαχία" το οποίο συντονίζει το 1ο Νηπιαγωγείο Λ. Αιδηψού και το Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου.
Πληροφορίες για το φορέα και το διαγωνισμό θα βρείτε στο τέλος του κειμένου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο» ήταν το θέμα του φετινού πανελλαδικού μαθητικού διαγωνισμού του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου.  Τα 24 Νηπιαγωγεία από την Εύβοια και τη Φθιώτιδα του δικτύου «Ενεργά σχολεία, μια Οικοσυμμαχία», δεν είχαν παρά να ενώσουν τις φωνές τους και να στείλουν, με το δικό τους τρόπο, αυτό το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα συμμετέχοντας στο διαγωνισμό. Παιδικές ζωγραφιές όλο νόημα, παιδικές φωνές όλο νόημα, ένα παζλ ψηφιακής ασφάλειας με συμπυκνωμένο όλο το νόημα και οι εντυπώσεις της κριτικής επιτροπής κερδήθηκαν!