Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us
Γιάννης Καρατζούδης: "πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου στην διαδικασία της εκλογικής μάχης για Περιφερειακός Σύμβουλος"

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από την συνάντηση – συζήτηση με τον Γιάννη Καρατζούδη, κάτι που δημοσιεύσαμε ήδη στον ΔΙΑΥΛΟΣ News (δείτε ΕΔΩ ) και ο φίλος Γιάννης πήρε την απόφασή του.

Με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως αποφάσισε να «μπει» στη μάχη των εκλογών για Περιφερειακός Σύμβουλος, δίπλα στον επικεφαλής της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  «Η Στερεά Στο Επίκεντρο», Απόστολο Γκλέτσο.

Εμείς απλά θα ευχηθούμε καλή νίκη στο φίλο Γιάννη.

 

Η ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιάννης Καρατζούδης αναφέρει:

 

Γιάννης Καρατζούδης

Αρχιτέκτονας Μηχανικός – Ποιητής – Στιχουργός.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Φίλοι μου, φίλες…

 

Σας ενημερώνω ότι μετά από βαθύ εσωτερικό αναστοχασμό, μετά από έρευνα και ερωτήσεις στους φίλους και φίλες μου, μετά από συζητήσεις με τον πολιτικό χώρο που ανήκω, αλλά κύρια με την συζήτηση που έκανα με τον επικεφαλής του συνδυασμού ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  «Η Στερεά Στο Επίκεντρο» Απόστολο Γκλέτσο, πήρα την απόφαση να θέσω τον εαυτό μου στην διαδικασία της εκλογικής μάχης για Περιφερειακός Σύμβουλος.

 

Σαν άτομο, όλοι ξέρετε την δυναμική μου στάση και την χρόνια ενασχόληση μου στα κοινά, είτε με τους συλλόγους (Αθλητικούς , Πολιτιστικούς , Περιβαλλοντικούς , Κοινωνικούς , Συνδικαλιστικούς), είτε με την Τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και με την θάλασσα, σαν Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου.

Όλοι γνωρίζουμε καλά ότι από όποιο πόστο πέρασα, εργάστηκα δυναμικά και με αυταπάρνηση, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου.

 

Ένας από τους λόγους που δέχτηκα να συνεργαστώ με τον Απόστολο Γκλέτσο είναι ο δυναμικός τρόπος διεκδίκησης και επίλυσης των θεμάτων και η καθαρότητα διαχείρισης του δημοσίου χρήματος. Και αυτό το απέδειξε στα χρονιά που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Φίλες και φίλοι, ζητάμε την δυναμική υποστήριξης σας.  Για να βάλουμε φρένο σε όλα τα άσχημα και ζημιογόνα σχέδια που εφάρμοσαν και σκέφτονται να εφαρμόσουν οι άνθρωποι της απερχόμενης Περιφερειακής Διοίκησης με Επικεφαλής τον Φάνη Σπανό.

 

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ Β.  ΕΥΒΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !

 

Και θα το αποδείξουμε ενωτικά και συλλογικά. Διεκδικώντας πια θεσμικούς ρόλους για τα συμφέροντα αυτού του τόπου, των συμπολιτών μας, αλλά και όλης της Στερεάς Ελλάδας.