Παρασκευή, Μαϊος 17, 2024
Follow Us
Νίκος Γεωργόπουλος: Συμπορεύομαι με τον Απόστολο Γκλέτσο στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

 

Φίλοι και φίλες
 
μετά από την τιμητική πρόσκληση του υποψήφιου περιφερειάρχη Απόστολου ΓΚΛΕΤΣΟΥ και ώριμη σκέψη πήρα την απόφαση στις επερχόμενες σημαντικές αυτοδιοικητικές εκλογές για την Στερεά Ελλάδα και ιδιαίτερα για την Εύβοια να συμπορευτώ με τον συνδυασμό που τίθεται επικεφαλής, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στην ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
 
Στρατεύομαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που πέρα της αναγνώρισης του επώνυμου καλλιτέχνη κουβαλάει ως παρακαταθήκη την κατά γενική ομολογία επιτυχημένη πορεία του στον χώρο της αυτοδιοίκησης και για όσους τον γνωρίζουν την απλότητα του ανθρώπου της διπλανής πόρτας.
 
Ξεκινώ τον αγώνα πιστεύοντας ακράδαντα ότι μπορούμε να καταφέρουμε στο πλευρό του σημαντικές αλλαγές για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων της Εύβοιας, καθόσον υπολειπόμαστε κατά πολύ σε υποδομές και σε έργα που θα βοηθήσουν την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσής μας.
 
Ειδικά στην Βόρεια Εύβοια, όπου κατοικώ, οι ελλείψεις σε ουσιαστικές υποδομές ειδικά μετά τον καταστροφικό Αύγουστο του 2021, είναι αν μη τι άλλο μεγάλος βραχνάς για τους κατοικούντες σε αυτή.
 
Για όσους δεν με γνωρίζουν υπηρετώ στην Ελληνική Αστυνομία ως μάχιμος Αξιωματικός 34,5 χρόνια στο πλευρό του πολίτη με αναγνωρίσιμο έργο από το 1997 στην κοινωνία της Βόρειας Εύβοιας, ειδικά, προσφέροντας το κατά δύναμιν, πάντα με ανιδιοτέλεια, τιμιότητα, αξιοπρέπεια, φιλότιμο και με γνώμονα το γενικό καλό. Έχω δε υπάρξει στο παρελθόν δημοτικός σύμβουλος στον παλαιό δήμο Ιστιαίας , συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. και είμαι Β' Αντιπρόεδρος ΙΡΑ Εύβοιας.Ζητώ την ψήφο σας και την στήριξή σας, με την υπόσχεση ότι θα φανώ αντάξιος της τιμής που θα μου κάνετε.
 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ Ε.Ε ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ