Παρασκευή, Απρίλιος 19, 2024
Follow Us
Το "ευχαριστώ" της Ιατρού προς τον Δήμαρχο

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ιστιαίας - Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς σε ανάρτησή του στο FB:

"Το Ιατρείο στα Λ.Αιδηψού που υποδέχεται καθημερινά δεκάδες δημότες και επισκέπτες...ομορφαίνει.
Οι υποδομές του Δήμου μας συντηρούνται, ανακαινίζονται και εξωραΐζονται γιατί η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών είναι για εμάς πρώτη προτεραιότητα.
ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ."

 

Η ιατρός Δέσποινα Λαμπρινού που εργάζεται στο χώρο του ιατρείου των Λουτρών Αιδηψού, ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο για αυτή του την κίνηση, με το πιό κάτω κείμενο:

"Δημαρχε το πες και το κανες. Το ιατρειο αυτο βλεπει καθημερινα απο 50 εως 70 ατομα και η εγκαταλειψη ηταν ολοφανερη. Εγω εκανα οτι αντεχε η τσεπη μου. Σου ζητησα ελαχιστα αλλα μου προτεινες ιδεες που δεν τολμουσα να τις ξεστομισω για το κοστος τους. Βιαζομουν γιατι ως Ελλην πολιτης ειχα μαθει στο "θα"χωρις αποτελεσμα.... τελικα οποιος θελει μπορει. Σε ευχαριστω προσωπικα για το εξαιρετικο περιβαλλον εργασιας που θα μου προσφερεις. Η χαρα μου δεν περιγραφεται. Αγαπω την δουλεια μου και εσυ την φτανεις στο μεγιστο για μενα, για τους πολιτες, για ολους μας...Σου χρωσταω ενα καλο τραπεζι απο την καρδια μου. Οχι για το ιατρειο αλλα γιατι τρεχεις και προσπαθεις με οτι εχεις και δεν εχεις"