Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2024
Follow Us
𝚺𝚼𝚪𝚱𝚲𝚶𝚴𝚰𝚺𝚻𝚰𝚱𝚶𝚺! Ο Μίλτος Τεντόγλου έγραψε ιστορία!

Μίλτος Τεντόγλου: Έκανε ξανά τον κόσμο να μιλήσει ελληνικά - Ένας συγκλονιστικός αγώνας από έναν αθλητή μύθο

Ο «Παγκόσμιος» Τεντόγλου έβγαλε... γλώσσα στο άπιαστο, αλλά παραμένει «ασυγχώρητος» για τον εαυτό του - «Θα μπορούσα να φτάσω τα 8.80μ.», είπε.

 

Ανάγκασε την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου να μιλήσει... ελληνικά κάνοντας έναν συγκλονιστικό αγώνα. Έκανε και πάλι όλη την Ελλάδα να ξεχαστεί από το μαύρο τοπίο των πυρκαγιών των τελευταίων ημερών και ανάγκασε τους Έλληνες να συντονιστούν για πάνω από δύο ώρες για να τον δουν να «πετάει» ξανά. Ο Μίλτος Τεντόγλου λέει για τον εαυτό του όμως πως ο ίδιος είναι «ασυγχώρητος» για τον αγώνα που έκανε. Πάλι στο... 90', όπως και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του (αγαπημένου του) Τόκιο, ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου στο τελευταίο του άλμα. Ένας αθλητής που έχει γράψει ήδη ιστορία. Ένας αθλητής που θα συνεχίσει να γράφει την ιστορία με τον δικό του πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Η Παγκόσμια και η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Στίβου δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν με κολακευτικά σχόλια στον παγκόσμιο πρωταθλητή του μήκους, μετά το συναρπαστικό φινάλε στον τελικό του αθλήματος στην Βουδαπέστη. Ο απόλυτος εκτελεστής των πρωταθλημάτων» και ο «άρχοντας του τελευταίου άλματος». Με αυτές τις δύο φράσεις, η Ευρωπαϊκή και η Παγκόσμια ομοσπονδία, αποθέωσαν τον Μίλτο Τεντόγλου.

Η Ευρωπαϊκή μάλιστα... υπενθύμισε τα αμέτρητα χρυσά του Μίλτου στο ποστάρισμά της, σε μία πολυ ωραία ανάρτηση.