Παρασκευή, Ιούλιος 12, 2024
Follow Us
Στους ρυθμούς της Γ’ Εθνικής ο ΤελεθριακόςΡαντεβού με την παρθενική του εμφάνιση στη Γ’ Εθνική κατηγορία έχει την προσεχή βδομάδα ο Τελεθριακός Ιστιαίας.

Η ομάδα της Εύβοιας αποδέχθηκε το καλοκαίρι την πρόσκληση της  ΕΣΚΑΣΕ για άνοδο στην εν λόγω κατηγορία, γράφοντας ιστορία στα πρακτικά του συλλόγου που συμπλήρωσε 10 χρόνια ζωής.


Ειδικότερα, οι Ευβοιώτες πήραν το δεύτερο εισιτήριο της ΕΣΚΑΣΕ για την Γ’ Εθνική καθώς η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Ιτέα και ο τρίτος Πρωτέας Σχηματαρίου, αρνήθηκαν την άνοδο.

Αυτόματα, ο πήχης δυσκολίας και οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, αλλά ο πρόεδρος του συλλόγου, Στέφανος Παπανδρέου φρόντισε να θωρακίσει την ομάδα με σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις.

Ειδικότερα, οι Γιάννης Γκρινιάρης, Σωκράτης Γκιζόγιαννης, Αλέξης Πανταζής και Λευτέρης Μητσιμπόνας με πλούσια εμπειρία από ανώτερες κατηγορίες, είναι τα νέα πρόσωπα των νεοφώτιστων. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι προπονητής της ομάδας, Μάκης Φώτου, είναι στο τιμόνι του συλλόγου από το 2010-11 έως σήμερα. Δηλαδή από την περίοδο εκείνη που η ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Γ’ ΕΣΚΑΣΕ μέχρι την τωρινή πρόκληση της Γ΄Εθνικής.

Το ρόστερ του συλλόγου:Επιμέλεια: Σπύρος Κόγκας

Πηγή: https://themomentum.gr