Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2024
Follow Us
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΩΟΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Αυτοί που μας έκαψαν μας πήραν και το βόδι»!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΩΟΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ

 

Η κοροϊδία κυβέρνησης, περιφέρειας και δημοτικής αρχής στους αγροκτηνοτρόφους της Βόρειας Εύβοιας δεν πάει άλλο!

Εδώ και 4 τουλάχιστον μήνες οι αγροκτηνοτρόφοι έχουν ξεμείνει από ζωοτροφές, δεν μπορούν να βγάλουν τα ζώα να κάνουν ελεύθερη βόσκηση για την προστασία του δάσους και περιμένουν το επίδομα που η κυβέρνηση και η περιφέρεια είχαν δεσμευτεί πως θα δώσουν για την προμήθεια ζωοτροφών.

Σήμερα, 16 Μαΐου και μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που δεν έβρισκαν ανταπόκριση ο Αντιπεριφερειάρχης μας ενημέρωσε πως το επίδομα αυτό είναι παράνομο!!!!!

Το θράσος τους δεν έχει όριο! Μας έκαψαν, δεν μας αποζημίωσαν, μας φέρνουν ασθενοφόρο χωρίς οδηγό, τώρα μας βγάζουν και παράνομο το επίδομα για να ταΐσουμε τα ζώα μας.

Την ίδια ώρα κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές κάνουν σουλάτσα στη περιοχή και μας λένε πόσο «πολύ πονάνε τη Βόρεια Εύβοια». Το μόνο που τους νοιάζει είναι οι μπίζνες των λίγων.Στους λίγους δίνουν χρήμα και προνόμια για να κάνουν επενδύσεις και εμάς, τους αγρότες και τους εργαζόμενους της περιοχής,  μας αφήνουν να ζήσουμε όπως και όπως σε ένα καμένο τόπο.

Δεν θα τους περάσει!

 Σώσαμε τον τόπο μας μέσα στις φωτιές όταν το κράτος αδιαφορούσε για τις ζωές και την περιουσία μας, πατήσαμε στα πόδια μας από τη συγκλονιστική αλληλεγγύη του λαού όλης της χώρας, καταφέραμε να πάρουμε ανάσες γιατί διεκδικήσαμε και απαιτήσαμε να ζήσουμε στο τόπο μας.

Έτσι θα συνεχίσουμε! Όλοι μαζί, ενωμένοι ο λαός της περιοχής με το κεφάλι ψηλά, διεκδικούμε εδώ και τώρα ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΔΩΡΕΑΝ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.