Σάββατο, Ιούλιος 27, 2024
Follow Us
(VIDEO) Εγκαίνια των γραφείων του «Σωματείου Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών Βορειοκεντρικής Εύβοιας»

Με μια σεμνή τελετή χθες το απόγευμα, το «Σωματείο Εθελοντών Διασωστών Δασοπυροσβεστών Βορειοκεντρικής Εύβοιας» πραγματοποίησε τα εγκάινεια των γραφείων της.

Ο χώρος βρίσκεται στο Παλιό Δημαρχείου Ιστιαίας, παραχωρήθηκε από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού και φροντίστηκε από τα μέλη του Σωματείου με προσωπική δουλειά και αφιέρωση.

 

Στα νέα γραφεία συγκεντρώθηκαν τα μέλη του Σωματείου και παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς καθώς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Άγγελος Μισιρλής.  Την τελετή του Αγιασμού τέλεσαν οι πατέρες Ιωάννης Σούρας, Γεώργιος Χαιρόπουλος και Ιωάννης Σεφέρης (ο οποίος είναι και μέλος του Σωματείου).

 

Στο τέλος της τελετής ο Δήμαρχος Γιάννης Κοντζιάς χαιρέτησε το έργο του Σωματείου (δείτι το Video με το τι είπε ο Δήμαρχος) και στη συνέχεια η Πρόεδρος Αρχοντούλα Παπαδοπούλου ευχαρίστησε το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού για την παραχώρηση του χώρου και την στήριξή του, ενώ έστειλε τα ευχαριστώ του Σωματείου στη Μητρόπολη Χαλκίδας, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στην εταιρεία NEOMED για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Στο τέλος της τελετής βρέθηκε στο χώρο και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ιστιαίας Κώστας Μαραγιάννης, που με τη σειρά του εξήρε το έργο του Σωματείου και την άριστη συνεργασία του με την Υπηρεσία.

ΣΣ:  μετά τις φωτογραφίες ακολουθεί Video με αποσπάσματα απο την τελετή, την ομιλία του Γιάννη Κοντζιά και της Προέδρου Αρχοντούλας Παπαδοπούλου.