Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2024
Follow Us
ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΙΔΗΨΟΥ

                                                                                          Λ.Αιδηψού 04-09-2023

                                                                                                                                           

                                                                                                          

 ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΑΙΔΗΨΟΥ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

  1. Το Λιμεναρχείο Αιδηψού σας ενημερώνει σύμφωνα με το από 04/09/2023 δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ. πρόκειται να εκδηλωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας (ισχυρές βροχές – καταιγίδες – θυελλώδεις άνεμοι). Συγκεκριμένα από τις βραδυνές ώρες της Δευτέρας 04/09/2023 έως και την Τετάρτη 06/09/2023 τα έντονα φαινόμενα θα επηρεάσουν την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια.
  2. Κατόπιν αυτών Πλοίαρχοι – Κυβερνήτες και Ιδιοκτήτες σκαφών όλων των κατηγοριών παρακαλούνται προ απόπλου για οποιονδήποτε προορισμό να ενημερώνονται από τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές για τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν , να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας  και να μεριμνήσουν για την ασφάλιση των σκαφών τα οποία ελλιμενίζονται σε όρμους και λιμένες.
  3. Οι λουόμενοι συστήνεται όπως επιδεικνύουν την απαραίτητη προσοχή , να συμμορφώνονται με τους κανόνες ασφαλούς κολύμβησης και να αποφεύγουν το κολύμπι με δυσμενείς καιρικές συνθήκες .
  4. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με τις κατά τόπους Λιμενικές Αρχές : Λιμεναρχείο Αιδηψού (τηλ: 22260-22464-5) – Α Λιμενικό Τμήμα Ωρεών (τηλ:22260-41710) – Λιμενικό Σταθμό Λίμνης (22270-31496)

 

 

                                                                                               Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

 

 

                                                                                  Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΔΑΝΙΚΑΣ Σωτήριος.