Παρασκευή, Ιούνιος 14, 2024
Follow Us
Αγροτικός Συνεταιρισμός Ταξιάρχη: Καλούμε τους συκοπαραγούς σε συμπόρευση
Αγαπητοί φίλοι παραγωγοί,
 
Η φετινή χρονιά ήταν μια από τις πιο δύσκολες για την παραγωγή ξηρών σύκων στη βόρεια Εύβοια.
Οι ακραίες καιρικές συνθήκες επέφεραν σημαντικές απώλειες στην ποιότητα και την ποσότητα της παραγωγής μας. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, η παραγωγή θα είναι χαμηλότερη από ποτέ. Αυτό μας βάζει σε μια δύσκολη θέση. Η αλλαγή του κλίματος δημιουργεί προβλήματα και απαιτεί από εμάς να είμαστε ενωμένοι και αλληλέγγυοι.
 
Ο αγροτικός συνεταιρισμός Ταξιάρχη, που εδώ και δεκαετίες εκπροσωπεί και υποστηρίζει τους παραγωγούς ξηρών σύκων, καλεί όλους να δώσουμε το παρόν σε αυτή τη δύσκολη ώρα. Προσκαλούμε τους παραγωγούς, που δεν είναι μέλη του συνεταιρισμού, να συμβάλουν στην ενίσχυση του κλάδου της συκοκαλλιέργειας, επιλέγοντας να εμπορευθούν την παραγωγή τους μέσω του αγροτικού συνεταιρισμού Ταξιάρχη, σε οποιά ποσότητά επιθυμούν και εφόσον επικοινωνήσουν με τα γραφεία μας. Μόνο με τη συμπόρευσή μας θα μπορέσουμε να διαφυλάξουμε τη φήμη και την αξία των ξηρών σύκων της Εύβοιας, που είναι ένα από τα πλέον γνωστά και αγαπημένα προϊόντα του νησιού μας.
 
Ο αγροτικός συνεταιρισμός Ταξιάρχη θεμελίωσε και παραμένει η κολόνα που κρατά υγιής την συκοκαλλιέργεια στην βόρειο Εύβοια και για αυτό το λόγο ζητάμε την στήριξη σας.
 
Με εκτίμηση,
Δ.Σ. Αγροτικού Συνεταιρισμού Ταξιάρχη