Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us
ΑΕ ΙΣΤΙΑΙΑΣ: Ανακοίνωση με αφορμή το τέλος πρωταθλήματος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
 
Η Αθλητική Ένωση Ιστιαίας εκφράζει τις ευχαριστίες της στην ομάδα του ΑΟ Αιδηψός για την άψογη φιλοξενία της στην τελευταία αγωνιστική της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Εύβοιας, όπως και για τις πολύ καλές αναφορές που έκαναν παράγοντές της σε ανάρτησή τους πριν τον αγώνα.
 
Επίσης θέλουμε να πούμε πως η ομάδα της Αιδηψού έχει ανυψώσει αθλητικά το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού με την επιτυχή πορεία της στο θεσμό του League Cup Εύβοιας και επίσης με το ότι σε λίγες μέρες θα αγωνιστεί στον τελικό του Κυπέλλου Εύβοιας απέναντι στον ΑΟ Ν. Αρτάκης. Της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!
 
Με αφορμή όμως την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας θα θέλαμε να εκφράσουμε κάποιες σκέψεις. Καταρχάς να δώσουμε πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας γιατί έδωσαν ψυχή και κατάφεραν ένα θαύμα, τον τερματισμό μας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όταν μάλιστα κάποιοι που δηλώνουν λάτρεις του αθλητισμού, σχολίαζαν από την αρχή της σεζόν πως δεν θα καταφέρει η ομάδα μας να παραμείνει στην κατηγορία. Τους διαψεύσαμε !
 
Η ΑΕ Ιστιαίας τα κατάφερε χωρίς να έχει παίξει ούτε μια μέρα στην έδρα της, μιας και φέτος γυρίζαμε από γήπεδο σε γήπεδο !
 
Επίσης θα θέλαμε να σταθούμε στην απώλεια του Προέδρου μας Νίκου Ζαλάβρα που ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για όλους μας. Παρόλα αυτά υπήρξαν άνθρωποι που συσπειρώθηκαν και δεν πρόδωσαν το όραμα του, να έχει δηλαδή η ομάδα την αξιοπρεπή πορεία που της αξίζει. Και πιστεύουμε πως και αυτό το καταφέραμε.
Επιπλέον αξίζει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας Στάθη Κατσικογιάννη. Η προσφορά του ήταν αναμφισβήτητα μεγ
άλη, μιας και εκτός του ότι ήταν σχεδόν όλη μέρα στο γήπεδο για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας και των ακαδημιών της, λειτούργησε πολλές φορές σαν θετικός καταλύτης και σαν παράγοντας, πέρα από τις κανονικές του υποχρεώσεις. Στάθη σε ευχαριστούμε !
 
Η πόλη της Ιστιαίας πρέπει να έχει την ομάδα που της αξίζει και η ομάδα αυτή οφείλει να πρωταγωνιστεί στα ποδοσφαιρικά της Εύβοιας. Φέτος το αποδείξαμε αυτό ενάντια σε πολλές αρνητικές κριτικές αλλά και συγκυρίες.
 
Πάμε όλοι μπροστά όμως. Κοιτάμε μόνο μπροστά αφού η θέση που τερμάτισε η ομάδα, μόνο ευθύνη μπορεί να μας γεμίζει αλλά και αισιοδοξία ότι όλοι οι Ξηροχωρίτες θα την υποστηρίξουν και θα την πάνε και πάλι εκεί που πραγματικά της αξίζει !